• warehouse_photo_clear

Babagan Perusahaan

Daxin Machinery nyedhiyakake luwih saka 200 unit Mesin Injeksi bekas lan mesin liyane sing ana ing stok. Kabeh bisa dipriksa lan dites mlaku kanthi tliti. Daxin Machinery menehi solusi siji-mandeg, kalebu peralatan mesin adol, mbubarake mesin, dimuat menyang wadhah, ngresiki adat, kiriman, lan malah nginstal lan Komisi mesin. Daxin Machinery uga menehi dhukungan pasca tuku: ndandani bagean mesin utawa papan PLC, tuku barang ganti (digunakake utawa anyar), lan uga ngirim teknisi menyang pabrik pelanggan menyang mesin layanan.

Ndeleng Liyane

Produk Kita

Solusi One-Stop menyang pabrik plastik sampeyan

  • Mesin Injil Digunakake

    Mesin Injil Digunakake


    Luwih saka 200 unit
    ing stok kapan wae. Kabeh mesin bisa bakal diuji mlaku ing kahanan kerja sing apik
    ing gudang kita.

  • Aksesori (anyar & digunakake):

    Aksesori (anyar & digunakake):


    penyelundupan robot, lampu hipper, crusher, loader otomatis,
    chiller, pengontrol suhu cetakan,
    menara banyu, kompresor udara ... lsp

  • Mesin liyane:

    Mesin liyane:


    digunakake Mesin Blow Micka,
    digunakake Pelletizer (daur ulang mesin),
    mesin Sepatu Soc,
    digunakake Mold, digunakake CNC

Produk Anyar

Solusi One-Stop menyang pabrik plastik sampeyan

mitra sing dipercaya

  • facebook-alt-4
  • youtube-alt-1
  • 99218b3b
  • twitter-alt-2
  • google + -alt
Tampilan Tampilan Whatsapp Online