Профил на компанијата

42ad5bf7

Daxin Machinery's Products Service

Користена машина за обликување со пластично вбризгување: Над 200 единици на лагер
машина за обликување со пластично вбризгување
Auxiliary Equipment (new and used): Porcheson PLC, chiller, mold temp controller, auto loader, air compressor,material crusher, hopper dryer, water tower
Tooling machines (used): CNC, power press, lathe machine,extruderer, die casting machine
Robot arm(new): 1-axis to 5-axis robot arms for Injection
Molding Machines /6-axis articulated robot /3-axis to 5-axis multi-functional robot
Service: Help customer buy spare parts, repair parts or PCB boards

ДАКСИН МАШИНЕРИ обезбедува едношалтерско решение, кое вклучува продажба на машинска опрема, машини за демонтирање, вчитување на контејнер, обичај за расчистување, пратка, па дури и инсталирање и пуштање во работа на машините. Даксин, исто така, обезбедува поддршка по продажбата: поправка на машински делови или плочи PLC, купување резервни делови (користени или нови), па дури и испраќање на наш техничар до фабриката за машини за услуги на клиентите

магацин

Основен бизнис: користена машина за обликување со инјектирање

Целокупната машинска опрема е поправена и сервисирана и тестирана без никаков дефект. Сите машини можат да се напојуваат за тест-работа под еден покрив во нашиот магацин.

Основана во 1986 година, Даксин Машини купува користени машини (користени машини за инјектирање, машини за алати и помошна опрема) од секаде во светот и чувајте ги во складиштето на 10000 квадратни метри во Донггуан, Кина (многу близу Хонгконг и Гуанжу)

Постојат повеќе од 200 единици на залиха во секое време, што се состои од многу различни брендови од Јапонија, Кореја, Европа, Тајван, Хонгконг и Кина.

Даксин Машини се наоѓа во Донггуан повеќе од 30 години, со богато искуство и добра репутација, ние го проширивме нашиот бизнис на глобално ниво во повеќе од 40 земји од Азија, Југоисточна Азија, Средниот Исток, Африја, Јужна / Северна Америка, Австрија, Европа

Нашата мисија:

Обезбедете широк спектар на машини за да одговараат на потребите на секој клиент со висок квалитет и конкурентна цена!

111
4
2

WhatsApp Интернет разговор!