Niigata 850t All-Electric користена машина за обликување со вбризгување

Детал за производот

Ознаки на производи

Niigata 850t All-Electric користена машина за обликување со инјектирање
Модел: MD850S-IV

Година на производство: 2009 година.
Растојание на шипките за врзување: 1050x1050mm.

Дијаметар на завртки: 90мм.

Машината е во многу добра работна состојба. Заинтересираниот клиент може да го посети нашиот магацин за да ја провери машината и да тестира работи.

Daxin Machine е најголемиот снабдувач на користени машини за обликување на пластични инекции и машина за обликување удар во Кина. Видео од компанијата: https://youtu.be/vvR758y2vIk
Сите овие машини се добро тестирани и одржуваат во добра работна состојба. 
Клиентите можат да го посетат нашиот магацин за да ја проверат машината и да тестираат работи.

 

 

Зошто да изберете Даксин? 

 • Широк спектар на машини:  Над 200 машини (20-2000t) во магацин од 10000 км   (најголема колекција јапонски машини во Кина)
 • Богато искуство во извозот: едношалтерско решение, вклучувајќи расклопување на машини, оптоварување, движење, расчистување на обичај (многу агенти не можат да расчистат обичај за користени машини), испорака, монтажа и пуштање во работа на машини.
 • Сите машини можат да се напојуваат за пробна работа. Сите машини можат да се видат под еден покрив во нашиот магацин.                              
 • Постпродажна поддршка: обезбедување резервни делови, машини за пуштање во работа, програма за внесување, поправка на плочи од PCB или други делови од машината
 • Обезбеден квалитет: Сите делови на машините се проверуваат темелно, вклучително пумпи, менувачи, завртки, барели, заптивки на нафта, лежишта со топчести плочки.ец. Секое неисправни делови се поправаат или заменуваат ако не се поправат.
 • Голема мрежа на добавувачи за лесно наоѓање на користени резервни делови. Новите делови се скапи и потребни се многу долго време за нарачка. Исто така, производителот не продава нови делови на користени машини купувач
 • Имаат извезено во повеќе од 30 земји: Југоисточна Азија, Јужна Азија, Австралија, Блискиот исток, Африка, Јужна Америка, Централна Америка

 • Претходно:
 • Следно:

 •  

 • Поврзани производи

  WhatsApp Интернет разговор!