• warehouse_photo_clear

Rreth kompanisë

Daxin Machinery ofron më shumë se 200 njësi të përdorur makina derdhur injeksion dhe makina të tjera në magazinë. Të gjithë mund të inspektohen dhe testohen drejtimin në gjendje të mirë pune. Daxin Machinery ofron zgjidhje të one-stop, i cili përfshin shitjen e pajisje makine, çmontimin makina, ngarkimin në enë, pastrimin doganore, dërgesës, dhe madje edhe instalimi dhe komisionimi i makinave. Daxin Machinery gjithashtu siguron mbështetje pas shitjes: riparimin e pjesëve të makinës apo bordet PLC, duke blerë pjesë këmbimi (të përdorura ose të reja), dhe madje edhe duke dërguar teknik tonë për fabrikën e konsumatorëve për makina të shërbimit.

Shiko më shumë

Produktet tona

One-Stop zgjidhje për fabrikën tuaj plastike

 • Përdorura Injectition derdhur Machines:

  Përdorura Injectition derdhur Machines:


  Më shumë se 200 njësi të përdorura derdhur injeksion
  makina në rezervë, në makinat anytime.All mund të testohen konkurrojnë në gjendje të mirë pune
  në magazinë tonë.

 • Accessory (të reja dhe të përdorura):

  Accessory (të reja dhe të përdorura):


  armëve robot, tharëse plesht, polic, hamall auto,
  chiller, kontrollues temperatura myk,
  kullë uji, kompresor ajri ... etj

 • Makinat e tjera:

  Makinat e tjera:


  makina e derdhur Blow, e
  përdorur Pelletizer (makina riciklimi), e
  përdorur makina e vetme e këpucëve, e
  përdorur Moulds, e përdorur CNC

Produkte të reja

One-Stop zgjidhje për fabrikën tuaj plastike

partnerët besuar

 • facebook-alt-4
 • youtube-alt-1
 • 99218b3b
 • twitter-alt-2
WhatsApp Chat Online!