• warehouse_photo_clear

Ngeunaan Perusahaan

Daxin Mesin nyayogikeun langkung ti 200 unit Mesin Injection Maké Injil anu sanés sareng mesin anu sanés aya di stock. Sadaya tiasa dipariksa sareng diuji ngajalankeun dina kaayaan damel anu saé. Daxin Mesin nyayogikeun solusi hiji-eureun, kalebet alat jual mesin, ngabongkar mesin, dimuat kana wadah, ngabersihan, pangiriman, sareng masang sareng masihan komisi mesin. Daxin Machinery ogé nyayogikeun dukungan pos-sale: ngalereskeun bagian mesin atanapi papan PLC, mésér bagian cadang (dipaké atanapi énggal), sareng ngirim teknisi ka pabrik konsumén ka mesin jasa.

Ningali Seueur

Produk kami

Solusi Hiji-Stop ka pabrik plastik anjeun

  • Mesin Mesin Injil Digunakeun:

    Mesin Mesin Injil Digunakeun:


    Langkung ti 200 unit
    di bursa iraha waé.All mesin tiasa diuji ngajalankeun dina kaayaan kerja anu saé
    di gudang kami.

  • Aksésori (anyar & dianggo):

    Aksésori (anyar & dianggo):


    panangan robot, lampu hipper, crusher, loader otomatis,
    chiller, Controller suhu kapang,
    menara cai, compressor hawa ... jsb

  • Mesin anu sanés:

    Mesin anu sanés:


    dipaké Mesin Blow Blow,
    Pelletizer dipaké (mesin daur ulang),
    mesin Mesin Sole
    dipaké kapang, dipaké CNC

Produk Anyar

Solusi Hiji-Stop ka pabrik plastik anjeun

mitra dipercaya

  • facebook-alt-4
  • youtube-alt-1
  • 99218b3b
  • twitter-alt-2
  • google + -alt
WhatsApp Online Chat!