Toshiba IS850GTW (lebar platen) ngagunakeun Mesin Mesin Injeksi

Jinis Produk

Produk Tag

Toshiba 850GTW (platen lega) digunakeun Mesin Wangun Injeksi

Modél: IS850GTW.

Taun: 2004.

Jarak tong; 1280mm.

diaméter Skru: 105mm.

Mesin aya dina kaayaan kerja anu saé. Pelanggan anu ngahudang wilujeng sumping nganjang ka gudang kami pikeun kakawasaan dina mesin kanggo dikendalikan. Gudang urang perenahna di ShenZhen Cina, caket pisan sareng HongKong sareng GuangZhou, para nasabah tiasa didatangan kami saatos Chinaplas.

 

Naha milih Daxin? 

  • Jembar mesin: Langkung 200 mesin (20-2000t) di gudang 10000 sqm (Pangumpulan ageung  Jepangdi Cina)
  • Pangalaman anu saé ékspor: jalan kaluar-antar kaasup mesékkeun mesin, muatan, pindah, ngaberesihan adat (seueur agén anu teu tiasa méréskeun adat pikeun mesin anu dipaké), kiriman, nyusun sareng ngalantik mesin.
  • Sadaya mesin tiasa diaktipkeun kanggo ditaksir. Sadaya mesin tiasa ditingali handapeun hiji hateup di gudang urang.                              
  • Dukungan pasca dijual: nyayogikeun bagéan cadang, mesin komisi, program inputting, ngalereskeun papan PCB atanapi bagian mesin anu sanés
  • Kualitas anu dijamin: Sadaya mesin bagian dicét pariksa, kalebet pompa, togél, screw, tong, segel minyak, bantalan bal, platen.etc.
  • Naon waé bagian anu cacad dibereskeun atanapi diganti upami saluareun perbaikan.
  • Parantos diekspor ka langkung ti 30 nagara: Asia Wétan Kidul, Asia Kidul, Australia, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, Amérika Tengah.

 

Gambar Produk

 


oeythgwrsjq161

24o0q35bxre162

f3rauzgxfmq163

g1xspnytqz4164

2e42gsbplaz165

5hcvsk5skbe166

customerphoto1


  • Saméméhna:
  • Salajengna:

  •  

  • Produk Patali

    WhatsApp Online Chat!