2018 Доброкачествена машина за леене на пластмаса

Подробности за продукта

Ключови думи

We take pleasure in an exceptionally excellent status between our buyers for our superb merchandise good quality, aggressive price tag and the greatest support for 2018 Good Quality Plastic Injection Molding Machine, You may obtain the least expensive price here. Also you will get premium quality items and fantastic services here! Please never wait to get hold of us!
Ние се радваме на изключително отличен статус между нашите купувачи за нашата превъзходна стока с добро качество, агресивна ценова марка и най-голямата поддръжка за Машина за шприцованев пластмасови леене под налягане машина в пластмасова машина за леене под налягане , надяваме се да можем да установим дългосрочно сътрудничество с всички клиенти. И се надяваме, че можем да подобрим конкурентоспособността и да постигнем печеливша ситуация заедно с клиентите. Искрено приветстваме клиентите от цял ​​свят да се свържат с нас за всичко, което трябва да имате!
Mitsubishi 650t Използвана пластмасова машина за леене под налягане

YouTube видео: https://youtu.be/hrDKARJ6-Pk

Модел: 650MMIII
Tie бар разстояние: 1080x1080mm
диаметър на шнека: 90 mm
Година: 1999
Откриване Ход: 1350mm.
Лятно Откриване: 1800 мм.
Обем на впръскване: 3140 см ^ 3.

Машина е в добро работно състояние, се съхраняват в нашия склад в Шенжен на Китай, в непосредствена близост до Хонконг и GuangZhou.Interested клиенти могат да ни посетят на власт на машини за тест-писта.

 

Снимка на продукта

 

 

 

 

MICROTEC ENGINEERING GROUP е инженерингова компания в Австралия. Обяснява процеса на производство на царевично нишесте. Има много снимки, показващи машини и оборудване за производство на царевично нишесте. Като гледате тази презентация, ще получите обща представа за процеса на производство на царевично нишесте.
За повече информация можете да посетите www.microtecco.com


Информация за комплекта за ремонт на горивната линия Dorman, номер на част 800-300.


ndklfgn5kx5273

p4r2zosye2z274

ysvng1x2inb275

qmrfqqtexmh276

s4kyw1rbhjv277

qtyw2oivg2u278

th2eb2hlfej279

iu4k5vos3qh280


  • Предишна:
  • Следващия:

  • Свързани продукти

    WhatsApp Онлайн чат!