Taiwan CH Supermaster SM650 (servo) used Plastic Injection Molding Machine

Детал за производот

Ознаки на производи

Taiwan CH Supermaster SM650 (Servo) used пластични шприцоване машина

Видео: https://youtu.be/klk1e2PFMk0

Модел: SM650
Година: 2012 година 
. Просторна во шипки: 870мм. 
Дијаметар на завртки: 95мм. 

Машината е во добра работна состојба. Машини Даксин е најголемиот снабдувач на користени машини за обликување пластични инекции во Кина. 
Видео од компанијата: https://youtu.be/vvR758y2vIk
Сите машини се во добра работна состојба. 
Клиентите можат да го посетат магацин за да ја прегледаат машината и да тестираат работи.

  • Претходно:
  • Следно:

  •  

  • Поврзани производи

    WhatsApp Интернет разговор!