• warehouse_photo_clear

За компанијата

Машини Даксин обезбедува повеќе од 200 единици користени машини за обликување со инјектирање и други машини на залиха. Сите можат да бидат проверени и тестирани работи во добра работна состојба. Daxin Machinery обезбедува едношалтерско решение, кое вклучува продажба на машинска опрема, машини за расклопување, вчитување во контејнер, расчистување со обичај, испорака, па дури и инсталирање и пуштање во употреба на машини. Daxin Machinery исто така обезбедува постпродажна поддршка: поправка на делови од машина или плочки од PLC, купување резервни делови (користени или нови), па дури и испраќање на нашиот техничар во фабриката на клиенти до сервисни машини.

Гледај Повеќе

Нашите производи

Едношалтерско решение во вашата пластична фабрика

 • Користени машини за обликување со инјектирање:

  Користени машини за обликување со инјектирање:


  Повеќе од 200 единици користени
  во залиха во секое време. Сите машини можат да се тестира работи во добра работна состојба
  во нашиот магацин.

 • Додаток (нов и користен):

  Додаток (нов и користен):


  роботски оружја, фен за сушилки, дробилка, авто-натоварувач,
  чилер, контролер за температура на мувла,
  кула за вода, компресор на воздухот ... итн.

 • Други машини:

  Други машини:


  користена машина за обликување со удар, се
  користи Пелетизатор (машина за рециклирање),
  користена машина за чевли ѓон,
  користени калапи, користени ЦПУ

Нови Продукти

Едношалтерско решение во вашата пластична фабрика

доверливи партнери

 • фејсбук-алт-4
 • youtube-alt-1
 • 99218b3b
 • твитер-алт-2
WhatsApp Интернет разговор!